català | castellano
LSN advocatsLSN administració de finques i comunitats de propietarisLSN finques

ACCÉS ÀREA PRIVADA

Usuari:Password:

AL SEU SERVEI DES DEL 1997

Fundat l'any 1.997 LSN és un bufet d'advocats orientat tant a particulars, com a la petita, mitjana i gran empresa.

Des dels seus inicis, el compromís amb els nostres clients ens ha permès adquirir un gran nombre d'afiliats, i alhora ampliar les nostres instal·lacions, tant pel que fa a infraestructures i tecnologia, com a personal especialitzat. D'aquesta manera hem anat creixent no sols professionalment sinó també en qualitat humana.

En l'actualitat treballem 6 grans àrees repartides en els seus corresponents departaments:

  • Jurídic
  • Administració de Comunitats
  • Administració de Lloguers
  • Gestió d'Empresa
  • Assegurances
  • Gestió Immobiliària

COMPROMÍS

Qualsevol encàrrec realitzat per part dels nostres clients suposa per a LSN un nou repte i un evident compromís per la nostra part.

El nou repte ens suposa una resolució de l'assumpte plantejat de la forma més satisfactòria possible per als interessos del nostre client.

Aquesta filosofia d'empresa, sempre exigida a tot professional que treballi en la nostra firma, permet adquirir un compromís real amb el client.

RAPIDESA

LSN està organitzat "per processos" i no per tasques, la qual cosa permet tenir a l'abast recursos interns apropiats per gestionar tots els assumptes de forma més eficaç i amb una major diligència per als interessos dels nostres clients.

L'especialització del nostre personal en les diferents àrees del dret exposades, ens permet una millora substancial en la rapidesa de gestió de l'encàrrec dels nostres clients.

Les aplicacions informàtiques més actuals aplicables al camp jurídic s'esdevenen l'actuació habitual de la nostra firma, aplicant les noves tecnologies a tots i cadascun dels àmbits del camp jurídic.

PROFESSIONALITAT

LSN està integrat per un ampli equip de professionals especialitzats segons els diversos camps de l'àmbit jurídic, que l'assessoraran sempre de la forma més adequada, informant-lo dels seus drets i obligacions, en cada un dels supòsits concrets que ens plantegi.

L'àmplia clientela de què gaudim, amb temes molt diversos, ens permet oferir uns serveis d'un alt nivell d'especialització sota una mateixa direcció estratègica.

CONTACTI AMB NOSALTRES

Adreça:c/ Torres Jordi, 18 Esc. A, Local 1 (43005 - Tarragona)
Telèfon:977 249 671
Fax:977 249 672
E-mail: